• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/home?lang=tr
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber

 WhatsApp Sipariş Hattı
Medikal Merkez Online Ürün Sipariş
Sipariş ve Teslimat
 İzmir içi siparişler 3 saatte teslim edilir.
Hasta Karyolası Kiralama

Konforlu bakım ve tedavi sürecinin vazgeçilmezi: Hasta karyolası. Motorlu, tam otomatik hasta karyolası sizi ve hastanızı rahatlatacak, tedavi sürecinde yardımcınız olacaktır!

Kiralık 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası modellerimiz ile İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli illerimize hizmetimizi hızlı bir şekilde taşıyoruz.

Otomatik hasta karyolası, manuel hasta karyolası, baklava tipi havalı yatak, boru tipi havalı yatak, 30 derece pozisyon veren havalı yatak gibi hasta bakımında özellikle yara bakımında kullanılan medikal ürünleri detaylı olarak sitemizden inceyebilirsiniz.

Havalı Yatak

Havalı yatak, bası yarası riski taşıyan hastaya konfor ve destek sağlamak üzere tasarlanır. Her havalı yatak taşınabilir, kompakt ve sessiz kontrol paneli ve hava pompa ünitesi içerir. Kontrol paneli üzerinden basınç değiştirilebilir.


Havalı Yatak
Karyola Kurulumlarımız
 Hasta Karyolası Kurulumlar
Hemen Kirala!
Hasta Karyolası Kiralama İzmir merkezimiz sizlere 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası ile hızlı ve güvenilir hizmetini sunuyor. Önemli sağlık ekipmanlarından motorlu hasta karyolaları geleneksel karyolaların çok ötesinde. Kullanım pratikliği ve güvenli dinlenme ile evlerin bakım karyolası ihtiyacını karşılıyor. Kiralık karyolanız hasta yatağınız ve serum askısınız ile geçici tedavi sürecinize katkı sağlıyor.


 hemen karyola kirala
Oksijen Konsantöratörü
Oksijen konsantratörü, oksijen tedavisinde kullanılan ve elektrikle çalışan medikal cihazlardır. Hastanız veya kendiiniz için oksijen konsantratörü satın almak veya kiralamak için Çetin Medikal uzman ekibimizden destek alabilirsiniz. Kiralık oksijen konsantratörü fiyatlarını öğrenmek için 0232 445 01 05.
Oksijen Konsantratörü
Karyola Kiralama
 İzmir kiralık hasta yatağı için tıklayınız.

Anasayfa


     Lansinoh® Organik Göğüs Ucu Balmı

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Özellikler

  • Doğal bitki bazlı balm hassas göğüs uçları ile kuru cildi korumaya yardımcı olur. 

  • Emzirmeden önce silinmesi gerekmez. 

  • Tadı ve kokusu yoktur. 

  • Katkı ve koruyucu madde içermez

  • Ayrıca hamilelik boyunca kuru, hassas cildi rahatlatmak ve göğüs uçlarını emzirmeye hazırlamak için de kullanılır. 

Kuru, gergin ciltte hamileyken kullanımı; Ellerinizi iyice yıkayın. Cildinize uygulayın ve nazik dairesel hareketlerle ovalayın.

Hassas göğüs uçlarında emzirirken kullanımı; Ellerinizi iyice yıkayın. Her emzirmeden sonra veya gerekli görülen sıklıkta tüm göğüs ucu bölgesine bezelye büyüklüğünde bir miktar uygulayın.

  • İçeriğinde USDA Organik sertifikalı 7 doğal içerik bulunur. Organik Göğüs Ucu Balmı içeriği şöyledir:Organik Ayçekirdeği Yağı: Yüksek E vitamini konsantrasyonu ile cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olur.

  • Organik Zeytinyağı: Temizleme özelliği ile bilinmektedir.

  • Organik Hindistan Cevizi Yağı: Mükemmel bir nemlendiricidir ve cilt üzerinde serinletici etkiye de sahiptir.

  • Organik Balmumu: Hassas ve kuru cildi yatıştırmaya yardımcı olur. Arı balmumunun anti-alerjik özellikleri de tahriş olmuş cildi rahatlatmaya katkı sağlayarak, cilde uygulandığında koruma sağlar.

  • Organik Shea Yağı: Epidermisi güçlendirerek, nem seviyesini arttırır. Cildin bütünlüğünün yeniden oluşmasına yardımcı olur.

Açıklama:

Gebeliğin doğumla sona ermesi sonucunda göğüs kanalları bebeği beslemek üzere anne sütünü salgılamaya hazır hale gelir. Doğumdan sonra (süresi kişiden kişiye değişir) başlayan emzirme eylemi, hem anne hem de bebek için önemli bir gereksinimdir. Emziren annenin meme ucu neden acır, sorusu için yanıt arayanlar, bu durumun doğal bir sonuç olduğunu bilmeli. Emziren annenin göğüs uçları söz konusu yeni duruma alışkın olmadığından ve bebek de henüz nasıl emmesi gerektiğini bilemediğinden hassaslaşabilir. Zamanla en doğru emzirme pozisyonu öğrenilir ve hassasiyet azalır. Ancak ilk aylar, bu konuda biraz daha zahmetli geçebilir. Lansinoh Organik Göğüs Ucu Balmı ürünü ile göğüs ucunun yumuşayarak rahatlamasını sağlamayı amaçlıyor. Üstelik bunu yaparken her emzirme öncesi göğüs ucunu silmek gibi zahmetlere gerek kalmıyor. Peki, organik göğüs ucu kremi arayışında Lansinoh Organik Göğüs Ucu Balmının farkı ne? Tamamen doğal içeriğe sahip olması en büyük farkı oluyor. Göğüs ucu hassasiyetine ne iyi gelir, sorusuna da doğal içeriğinin bu konu özelinde iyi araştırılarak sunuluyor olması ile yanıt veriyor. 

Lansinoh Organik Göğüs Ucu Balmı Hakkında Bilgiler

Emzirme sırasında oluşan göğüs ucu hassasiyeti, bebek meme ucunu tamamen kavramayı öğrendikçe azalır. Ancak ilk bir kaç ay, emziren annenin meme uçlarında hassasiyet söz konusu olması çok normaldir. Bazen acı veren bu durumu gidermek üzere sıradan kremleri tercih etmek; bebeğin söz konusu maddeleri yutmasına ve zarar görmesine neden olabilir. Diğer yandan her cilt bakım kremi, meme ucu hassasiyeti için yeterli içeriğe sahip olmayabilir. Anne ve bebek ürünleri konusunda güçlü araştırma ve geliştirme süreçleri sonrasında üretim planlayan Lansinoh, emziren kadınlarda meme ucu hassasiyetini giderirken bebeğin de zararlı bir maddeye maruz kalmayacağı doğal içerik için Organik Göğüs Ucu Balmı ürününü geliştirdi. 

Lansinoh Organik Göğüs Ucu Balmı özellikleri şöyle:

Hassas göğüs uçları için krem ya da kuru ciltler için doğal krem gibi arayışlara yanıt vermek üzere geliştirilmiş %100 doğal içerikli bir üründür. Tamamen doğal içerikli olduğu USDA organik sertifikası ile belgelidir. Emzirmeden önce göğüs ucunu silmeye gerek kalmayan krem arayışına da uygundur. Eşsiz organik bileşen karışımı ile emzirmeye uygundur ve emzirmeden önce silinmesi gerekmez. Rengi, kokusu ve tadı yoktur. Yani kokusu ve tadı olmayan göğüs ucu kremidir. Cildi nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olmak için 7 organik bileşenle hazırlanmıştır. İpeksi, pürüzsüz formülün uygulanması kolaydır ve hassas ciltler için uygundur.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Alan1
Alan2
Kargo Tercihi
Mesaj