• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/home?lang=tr
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber

 WhatsApp Sipariş Hattı
Medikal Merkez Online Ürün Sipariş
Sipariş ve Teslimat
 İzmir içi siparişler 3 saatte teslim edilir.
Hasta Karyolası Kiralama

Konforlu bakım ve tedavi sürecinin vazgeçilmezi: Hasta karyolası. Motorlu, tam otomatik hasta karyolası sizi ve hastanızı rahatlatacak, tedavi sürecinde yardımcınız olacaktır!

Kiralık 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası modellerimiz ile İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli illerimize hizmetimizi hızlı bir şekilde taşıyoruz.

Otomatik hasta karyolası, manuel hasta karyolası, baklava tipi havalı yatak, boru tipi havalı yatak, 30 derece pozisyon veren havalı yatak gibi hasta bakımında özellikle yara bakımında kullanılan medikal ürünleri detaylı olarak sitemizden inceyebilirsiniz.

Havalı Yatak

Havalı yatak, bası yarası riski taşıyan hastaya konfor ve destek sağlamak üzere tasarlanır. Her havalı yatak taşınabilir, kompakt ve sessiz kontrol paneli ve hava pompa ünitesi içerir. Kontrol paneli üzerinden basınç değiştirilebilir.


Havalı Yatak
Karyola Kurulumlarımız
 Hasta Karyolası Kurulumlar
Hemen Kirala!
Hasta Karyolası Kiralama İzmir merkezimiz sizlere 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası ile hızlı ve güvenilir hizmetini sunuyor. Önemli sağlık ekipmanlarından motorlu hasta karyolaları geleneksel karyolaların çok ötesinde. Kullanım pratikliği ve güvenli dinlenme ile evlerin bakım karyolası ihtiyacını karşılıyor. Kiralık karyolanız hasta yatağınız ve serum askısınız ile geçici tedavi sürecinize katkı sağlıyor.


 hemen karyola kirala
Oksijen Konsantöratörü
Oksijen konsantratörü, oksijen tedavisinde kullanılan ve elektrikle çalışan medikal cihazlardır. Hastanız veya kendiiniz için oksijen konsantratörü satın almak veya kiralamak için Çetin Medikal uzman ekibimizden destek alabilirsiniz. Kiralık oksijen konsantratörü fiyatlarını öğrenmek için 0232 445 01 05.
Oksijen Konsantratörü
Karyola Kiralama
 İzmir kiralık hasta yatağı için tıklayınız.

Anasayfa


     Lansinoh® Blue Lock ™ Göğüs Pedi

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Özellikler:

  • Blue Lock ™ teknolojisi ile pedin kendi ağırlığının 20 katı kadar sıvıyı tutabilmesini sağlar.

  • Süper emici polimer yapı sütü pedin merkezine çeker ve burada tutar.

  • En yoğun akışta bile şeklini koruyacak şekilde tasarlanmıştır.

  • Yumuşak ve nefes alabilen yüzeyi ile gece veya gündüz kuruluk sağlar.

  • Tüm göğüs ölçülerine uyumludur.

  • Çift kaydırmaz bant, pedin sabit kalmasını sağlar

  • İnce kenarları ile göğse doğal bir şekilde uyum sağlar. Dışarıdan belli olmayan ince yapısı ile şeklini koruyarak göğüste toplanma veya kırışıklık yapmaz.

  • Hijyen açısından tek tek paketlenmiştir. Çantada da rahatça taşınabilir.

  • 36’lı, 60’lı ve 100’lü paket seçenekleri mevcuttur. BPA ve BPS içermez.

Lansinoh Blue Lock ™ Göğüs Pedi

Yeni annelerin pek çoğu; göğüsten sızan sütü ne yapmalı ya da göğüs pedi nasıl kullanılır gibi sorularla karşı karşıya geliyor. Emzirme sürecinde göğüslerden süt gelmesi olağandır. Bu süreçte giysilerin dışına sızan anne sütü, konforsuz bir duruma yola açabilir. Göğüs ucuna pamuk ya da herhangi bir bez koymak ise yeterince konforlu ve hijyenik olmayabilir. Emziren anneler için özel olarak tasarlanmış göğüs ucu pedi çeşitlerini incelemek ve bu ürünleri kullanmak, çok daha konforlu olacaktır. Bu ihtiyaçtan doğan Lansinoh Blue Lock ™ Göğüs Pedi, rahat ve üstün emici sızıntı korumasıyla emziren annelerin konforu için yeniden tasarlanmıştır. Blue Lock ™ göğüs pedleri rahat, ultra emicidir ve tüm göğüs boyutlarına uyum sağlar. Emziren annelerin gece veya gündüz kuru kalmasını sağlar. Yeni ultra emiciliği ile kendi ağırlığının 20 katı kadar sıvıyı içine hapsedebilir. 

Her zamankinden daha emici olmasını sağlayan Blue Lock teknolojisinin yanı sıra pedin şeklini koruması, memenin kavisli yapısına uyum sağlaması için önemli. Ayrıca yumuşak, kuru kalan üst yüzey sütün cilde temasını ve sızıntıyı önlemek için özel polimer yapısıyla emilen sütü pedin merkezine çeker. Çift kaydırmaz bantla birlikte pedi yerinde sabit tutar ve giysilerin altına sızmayacak veya görünmeyecek doğal bir uyum yaratır. Böylece kuru tutan hijyenik göğüs ucu pedi arayışında mükemmel çözüm sunar. Sütü hızla emerek uzun süre kuruluk hissinin devam etmesini sağlar. Hijyen açısından tek tek paketlendiğinden çantada rahatlıkla taşınabilir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Alan1
Alan2
Kargo Tercihi
Mesaj