• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/home?lang=tr
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber

 WhatsApp Sipariş Hattı
Medikal Merkez Online Ürün Sipariş
Sipariş ve Teslimat
 İzmir içi siparişler 3 saatte teslim edilir.
Hasta Karyolası Kiralama

Konforlu bakım ve tedavi sürecinin vazgeçilmezi: Hasta karyolası. Motorlu, tam otomatik hasta karyolası sizi ve hastanızı rahatlatacak, tedavi sürecinde yardımcınız olacaktır!

Kiralık 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası modellerimiz ile İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli illerimize hizmetimizi hızlı bir şekilde taşıyoruz.

Otomatik hasta karyolası, manuel hasta karyolası, baklava tipi havalı yatak, boru tipi havalı yatak, 30 derece pozisyon veren havalı yatak gibi hasta bakımında özellikle yara bakımında kullanılan medikal ürünleri detaylı olarak sitemizden inceyebilirsiniz.

Hemen Kirala!
Hasta Karyolası Kiralama İzmir merkezimiz sizlere 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası ile hızlı ve güvenilir hizmetini sunuyor. Önemli sağlık ekipmanlarından motorlu hasta karyolaları geleneksel karyolaların çok ötesinde. Kullanım pratikliği ve güvenli dinlenme ile evlerin bakım karyolası ihtiyacını karşılıyor. Kiralık karyolanız hasta yatağınız ve serum askısınız ile geçici tedavi sürecinize katkı sağlıyor.


 hemen karyola kirala
Havalı Yatak

Havalı yatak, bası yarası riski taşıyan hastaya konfor ve destek sağlamak üzere tasarlanır. Her havalı yatak taşınabilir, kompakt ve sessiz kontrol paneli ve hava pompa ünitesi içerir. Kontrol paneli üzerinden basınç değiştirilebilir.


Havalı Yatak
Karyola Kiralama
 İzmir kiralık hasta yatağı için tıklayınız.

Anasayfa


     Joly Hasta Bezi Belbantlı

   
Ürün Özellikleri
Joly Esnek Yan Bantlı Yetişkin Hasta Bezi
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Joly Yetişkin Hasta Bezi (M-L-XL)

  • Bel ölçüsüne göre ayarlanabilen esnek belbantlar

  • Güvenli ve rahat bir kullanım sağlayan Joly, yanlardan nefes alan, hışırdamayan ekstra yumuşak dış yüzeyiyle çamaşır hissi verir. 

  • Belbantları ıslaklık ve yağdan etkilenmez, defalarca açılıp kapanabilir.

  • Sıvı önleyici bariyerleri .

  • Sıvı iletim kanalları, süper emici mavi tabakası ve ikili emici yapıdan oluşan 3D sızdırmazlık sistemi.

  • Islaklık göstergesi bulunmaktadır, hastanın altının ıslanıp ıslanmadığı göstergenin renk değiştirmesinden takip edilebilir.

  • Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir.

Joly Belbantlı Yetişkin Hasta Bezi içinde bulunan emici taneciklerin özel PH kontrolü ile istenmeyen kokuları önleme özelliğine sahiptir. Joly belbantlı yetişkin hasta bezleri, kalite açısından diğer bezler arasından sıyrılan sıvı tutma kapasitesi yüksek, antialerjenik hasta bezidir. Medium, large ve xlarge bedenleri bulunmaktadır. Kullanıcı rahat bir şekilde hasta bezini kendisi giyebilir, eğer kullanan kişi evde hasta yatağı veya herhangi bir karyolada yatmak zorunda ve bakıma muhtaç ise hasta bakıcı ya da hemşire bezi rahatlıkla hastaya giydirebilir. Belbantlı hasta bezlerini özellikle yatan hastalara tavsiye ediyoruz çünkü yatan hastaya en rahat giydirilen hasta bezi, belbantlı bezlerdir.

Hasta bezi kullanan hastalarımıza eve servisimiz mevcuttur. Çiğli, Karşıyaka ve Menemen bölgelerine aynı gün servis yapılmaktadır. İzmir’in diğer bölgelerine servisimiz vardır ancak mesafeye göre teslimat süreleri değişmektedir. Hasta bezi seçiminizi hastanızın bedenine göre seçiniz. Çiğli ilçemizin tüm semtlerine hasta bezi, hasta karyolası veya herhangi bir medikal malzeme servisi gün içinde yapılır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Alan1
Alan2
Kargo Tercihi
Mesaj