• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/home?lang=tr
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber

 WhatsApp Sipariş Hattı
Medikal Merkez Online Ürün Sipariş
Sipariş ve Teslimat
 İzmir içi siparişler 3 saatte teslim edilir.
Hasta Karyolası Kiralama

Konforlu bakım ve tedavi sürecinin vazgeçilmezi: Hasta karyolası. Motorlu, tam otomatik hasta karyolası sizi ve hastanızı rahatlatacak, tedavi sürecinde yardımcınız olacaktır!

Kiralık 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası modellerimiz ile İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli illerimize hizmetimizi hızlı bir şekilde taşıyoruz.

Otomatik hasta karyolası, manuel hasta karyolası, baklava tipi havalı yatak, boru tipi havalı yatak, 30 derece pozisyon veren havalı yatak gibi hasta bakımında özellikle yara bakımında kullanılan medikal ürünleri detaylı olarak sitemizden inceyebilirsiniz.

Hemen Kirala!
Hasta Karyolası Kiralama İzmir merkezimiz sizlere 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası ile hızlı ve güvenilir hizmetini sunuyor. Önemli sağlık ekipmanlarından motorlu hasta karyolaları geleneksel karyolaların çok ötesinde. Kullanım pratikliği ve güvenli dinlenme ile evlerin bakım karyolası ihtiyacını karşılıyor. Kiralık karyolanız hasta yatağınız ve serum askısınız ile geçici tedavi sürecinize katkı sağlıyor.


 hemen karyola kirala
Havalı Yatak

Havalı yatak, bası yarası riski taşıyan hastaya konfor ve destek sağlamak üzere tasarlanır. Her havalı yatak taşınabilir, kompakt ve sessiz kontrol paneli ve hava pompa ünitesi içerir. Kontrol paneli üzerinden basınç değiştirilebilir.


Havalı Yatak
Karyola Kiralama
 İzmir kiralık hasta yatağı için tıklayınız.

Anasayfa


     Lansinoh® Manuel Göğüs Pompası

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Lansinoh® Manuel Göğüs Pompası

Lansinoh® Manuel Göğüs Pompası, pratik, portatif ve kolay kullanımı ile süt sağmak için tasarlanmıştır. Bebeğinden kısa süre ayrı kalacak ya da emzirme aralarında fazla anne sütünü sağmak için idealdir.

Uyarı ve sağım olmak üzere iki fazlı çalışır. İki faz teknolojisi ile bebeklerin doğal emiş ritmini taklit ederek kolay ve rahat sağım imkanı sunar. Uyarı fazından sağım fazına tek bir hareketle kolayca geçiş yapılabilir.

Özellikler:

  • Kurulumu kolay ve pratik bir göğüs pompasıdır. 
  • Anne sütünün saklanması için tercih edilen BPA ve BPS içermeyen polipropilenden üretilmiştir.
  • Uyarı ve sağım fazları ile doğal emiş ritmini taklit ederek etkin bir sağım sağlar.
  • Ergonomik pompa kolu, hafif ve kompakt tasarıma sahiptir.
  • Paketin içinde yer alan Lansinoh NaturalWave™ Biberon Emziği, bebeklerin emzirme sırasında doğal olarak meme ucuna uyguladıkları dalgaya benzer hareketlerin devam etmesini sağlar.
  • Tamamen sessizdir.
  • Tek elle kolaylıkla kullanılabilir.


Açıklama:

Lansinoh® Manuel Göğüs Pompası, pratik, portatif ve kolay kullanımı ile süt sağmak için tasarlanmıştır. Bebeğinden kısa süre ayrı kalacak ya da emzirme aralarında fazla anne sütünü sağmak için idealdir. Anne sütü sağma makinesi ya da kolay kullanılan göğüs pompası arayışında sıklıkla tercih edilen bir üründür. 

Lansinoh’un manuel göğüs pompasında uyarı ve sağım olmak üzere iki faz çalışır. İki faz teknolojisi ile bebeklerin doğal emiş ritmini taklit ederek kolay ve rahat sağım imkanı sunar. Uyarı fazından sağım fazına tek bir hareketle kolayca geçiş yapılabilir.

Lansinoh® Manuel Göğüs Pompası Hakkında

Lansinoh® Manuel Göğüs Pompası, pratik, portatif ve kolay kullanımı ile süt sağmak için tasarlanmıştır. Bebeğinden kısa süre ayrı kalacak ya da emzirme aralarında fazla anne sütünü sağmak için idealdir.

Uyarı ve sağım olmak üzere iki fazlı çalışır. İki faz teknolojisi ile bebeklerin doğal emiş ritmini taklit ederek kolay ve rahat sağım imkanı sunar. Uyarı fazından sağım fazına tek bir hareketle kolayca geçiş yapılabilir.

 “Uyarı Fazı” hızlı ritmi ile annede sütün oluşmasını ve akmaya başlamasını sağlar.

Başarılı bir sağımın en önemli noktası uyarı refleksinin oluşmasıdır. Doğal emzirmede bebek emmeye başlamadan önce anne memesi bebek tarafından uyarılır. Prolaktin hormonu salınarak süt üretimi tetiklenir.

2 aşamalı teknoloji sayesinde sağım başlamadan önce uyarı modu ile anne göğsü nazikçe uyarılır. Bu sayede anne sütü yapımı doğal emzirmede olduğuna benzer olarak uyarılır.

Lansinoh® Manuel Göğüs Pompası Kullanımı

“Sağım Fazı” daha yavaş ritimde daha güçlü bir vakum gücü uygulayarak anne sütünün memeden çıkışını sağlar.

  • Ergonomik pompa kolu, hafif ve kompakt tasarıma sahiptir.
  • Tek elle kolayca kullanılabilir.
  • ComfortFit™ Göğüs Yastığı, daha rahat ve etkili sağım yapmanızı sağlar.
  • Parçaları zahmetsizce takılıp çıkarılabilir ve kolay temizlenir.
  • Biberon standı biberonun devrilmesini önler.
  • Anne sütünün saklanması için tercih edilen BPA ve BPS içermeyen polipropilenden üretilmiştir.
  • Sağılan anne sütü kapama diski kullanılarak NaturalWave™ Biberon şişelerinde depolanabilir, buzdolabında ya da dondurucuda saklanabilir.
  • Paketin içinde yer alan Lansinoh NaturalWave™ Biberon Emziği, bebeklerin emzirme sırasında doğal olarak meme ucuna uyguladıkları dalgaya benzer hareketlerin devam etmesini sağlar.

Göğüs Pompasıyla Süt Sağmak Şart mı?

Göğüs pompasıyla süt sağımı gerekli mi sorusu, emziren annelerin en sık merak ettiği konulardan biri. Bebek için ve anne için emzirmek her zaman önceliklidir. Bebek emdikçe emme refleksi gelişir, emme isteği artar. Diğer yandan bebek emdikçe annenin süt kanalları uyarılır ve süt üretimi devam eder. Göğüs pompası ile sağmak, tek başına emzirmenin yerine geçmez. Zira, anne ile bebek teması çok değerlidir. Ancak annenin bebeğin yanında olamadığı durumlarda ya da annenin emziremediği özel durumlarda anne sütünden faydalanmak üzere süt sağımı yapılması önerilir. Diğer yandan bebek uyurken ya da fazla süt geldiğinde de sağımla alınan süt, anne sütü saklama poşeti veya anne sütü saklama şişesi içinde buzdolabı ya da dondurucuda saklanabilir. Lansinoh süt saklama poşetleri tüm Lansinoh göğüs pompaları ile uyumludur. Direkt süt saklama poşeti içine sağım yapılabilir. 

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Alan1
Alan2
Kargo Tercihi
Mesaj