• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/home?lang=tr
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber

 WhatsApp Sipariş Hattı
Medikal Merkez Online Ürün Sipariş
Sipariş ve Teslimat
 İzmir içi siparişler 3 saatte teslim edilir.
Hasta Karyolası Kiralama

Konforlu bakım ve tedavi sürecinin vazgeçilmezi: Hasta karyolası. Motorlu, tam otomatik hasta karyolası sizi ve hastanızı rahatlatacak, tedavi sürecinde yardımcınız olacaktır!

Kiralık 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası modellerimiz ile İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli illerimize hizmetimizi hızlı bir şekilde taşıyoruz.

Otomatik hasta karyolası, manuel hasta karyolası, baklava tipi havalı yatak, boru tipi havalı yatak, 30 derece pozisyon veren havalı yatak gibi hasta bakımında özellikle yara bakımında kullanılan medikal ürünleri detaylı olarak sitemizden inceyebilirsiniz.

Hemen Kirala!
Hasta Karyolası Kiralama İzmir merkezimiz sizlere 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası ile hızlı ve güvenilir hizmetini sunuyor. Önemli sağlık ekipmanlarından motorlu hasta karyolaları geleneksel karyolaların çok ötesinde. Kullanım pratikliği ve güvenli dinlenme ile evlerin bakım karyolası ihtiyacını karşılıyor. Kiralık karyolanız hasta yatağınız ve serum askısınız ile geçici tedavi sürecinize katkı sağlıyor.


 hemen karyola kirala
Havalı Yatak

Havalı yatak, bası yarası riski taşıyan hastaya konfor ve destek sağlamak üzere tasarlanır. Her havalı yatak taşınabilir, kompakt ve sessiz kontrol paneli ve hava pompa ünitesi içerir. Kontrol paneli üzerinden basınç değiştirilebilir.


Havalı Yatak
Karyola Kiralama
 İzmir kiralık hasta yatağı için tıklayınız.

Anasayfa


     Anne Sütü Toplayıcı

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Anne Sütü Toplayıcı

Anne Sütü Toplayıcı ile sütünüzü son damlasına kadar biriktirebilirsiniz.

Hafif, taşımaya uygun boyutu ile çantada rahatlıkla kullanılabilir.

Emzirirken veya pompa kullanımı sırasında emzirmede kullanılan göğüsün diğer tarafındaki göğüsten sızıntı olması yaygındır ve bu durum anne sütü israfına sebep olur. Lansinoh Anne Sütü Toplayıcı, üretilen anne sütünü son damlasına kadar değerlendirmek ve gelecekteki beslemelerde kullanmak için tasarlanmıştır.

Açıklama:

Bir göğüsten emzirirken ya da göğüs pompası ile sağım yaparken diğer göğüsten gelen sütün boşa gitmesi, çok yaygın bir durumdur. Özellikle ilk aylarda bu duruma çok sık rastlanır. Anne sütü çok kıymetli olduğu için sütün her damlasını almak, saklamak ve uygun koşullarda bekletip gerektiğinde bebeğe vermek önemlidir. Bu amaçla anne sütü toplayıcı kullanabilirsiniz. Peki, anne sütü toplayıcı nedir ve nasıl kullanılır?

Anne Sütü Toplayıcı Nedir?

Doğumdan kısa bir süre sonra bazen de hemen anne sütü gelmeye başlar. Sütün gelmesi için emzirmek, emzirme denemelerini sürekli olarak tekrarlamak önemlidir. Anne sütünün gelmesini hızlandırmak için sıcak-soğuk göğüs terapisi kullanımı, ılık bir duş, stresten uzak ruh hali ve bol sıvı tüketimi olumlu sonuçlar sunabilir. Süt geldikten sonra doğru emzirme pozisyonunu bulmak, göğüs ucunun kahverengi kısmının tamamını bebeğin ağzına vermeye dikkat etmek ve bebeğin anne sütünden maksimum düzeyde faydalanmasını sağlamak önemli detaylar. Bu süreçte emzirirken ya da tekli göğüs pompası ile süt sağımı yaparken diğer göğüsten süt akması gözlenir. Burada akan sütün de çok değerli olduğunu bilmek ve onu toplamak gerekir. Peki, diğer göğüsten akan sütü nasıl toplayacaksınız?

İşte tam da bu ihtiyaçtan doğan süt toplayıcıları ile anne sütünü boşa harcamamış olursunuz. Değerli anne sütünü son damlasına kadar biriktirebilirsiniz.

Lansinoh Anne Sütü Toplayıcı Hakkında

Lansinoh’un anne sütü toplayıcısı, sütünüzü son damlasına kadar biriktirmeniz için ideal çözüm sunar. Emzirirken veya pompa kullanımı sırasında emzirmede kullanılan göğüsün diğer tarafındaki göğüsten sızıntı olması yaygındır ve bu durum anne sütü israfına sebep olur. Lansinoh Anne Sütü Toplayıcı, üretilen anne sütünü son damlasına kadar değerlendirmek ve gelecekteki beslemelerde kullanmak için tasarlanmıştır.

Yeni Anneye Emzirme İpuçları

İlk kez anne olanlar için emzirme süreci, biraz stresli olabilir. Ancak bazı ipuçları ile ve yüksek moralle bu süreci aşmak mümkün. Bebeğinizle sürekli temasta olacağınız ve geriye dönüp baktığınızda hayatınızın en güzel anları olarak anımsayacağınız emzirme döneminde dikkat edilecekler için aşağıdaki gibi bir özet yapabiliriz:

Emzirme Döneminde Dikkat Edilecekler

  • Bol su içmek, sıvı tüketmek süt artırıcı etki yaratır ve sizi de rahatlatır. 

  • Ilık bir duş da yine süt kanallarını açarak sütün gelmesini kolaylaştırabilir ve sizin rahatlamanıza yardım eder. 

  • İyi beslenin ve mümkün olduğunca protein odaklı olun.

  • Stres kaynağı duygu ve düşüncelerden uzak kalmaya çalışın. Bu amaçla mümkünse kısa yürüyüşler yapın.

  • Annenin dinlenmiş olması, sütün miktarını artması için önemlidir. Bu nedenle yardım alabiliyorsanız kendinize uyumak için zaman ayırın ya da bebek uyurken siz de uyuyun.

  • Sağılan sütü, süt saklama şişesi / süt saklama poşeti gibi bu amaca uygun olarak üretilmiş ambalajlar içinde ve üzerine sağım tarihini yazarak buzdolabında ya da derin dondurucuda saklayın. 

  • Buzdolabında çıkan ya da derin dondurucudan çıktıktan sonra çözülen anne sütünü ısıtmadan, ılık su içinde ılıtarak bebeğe verin. 

  • Biberonla besleme yaparken kullanacağınız biberon ve biberon emziği seçimi konusunda özellikle anne memesini taklit edebilen ve bebeği anne memesinden uzaklaştırmayan, doğru malzemeden üretilmiş olan, kolik sancısına yol açmayan bir ürün tercih edin. 

  • Anne sütünü ziyan etmemeye dikkat edin ve bu amaçla diğer göğüsten akan sütü anne sütü toplayıcı ile toplayın. 

  • Bebeğin anne memesini reddettiği dönemlerde hemen vazgeçmeyin, süt miktarını artırmaya ve bebeği emmesi için ikna etmeye çalışın.  Bebeğin dikkati dağılıyorsa emzirme kolyesi gibi ürünlerden yararlanabilirsiniz. 

  • İlk aylarda meme ucu hassasiyeti normaldir. Emzirme sonrası göğüs uçlarına lanolin krem uygulayın. Bu amaçla Lansinoh HPA Lanolin göğüs ucu kremi kullanabilirsiniz.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Alan1
Alan2
Kargo Tercihi
Mesaj