• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/home?lang=tr
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber

 WhatsApp Sipariş Hattı
Medikal Merkez Online Ürün Sipariş
Sipariş ve Teslimat
 İzmir içi siparişler 3 saatte teslim edilir.
Hasta Karyolası Kiralama

Konforlu bakım ve tedavi sürecinin vazgeçilmezi: Hasta karyolası. Motorlu, tam otomatik hasta karyolası sizi ve hastanızı rahatlatacak, tedavi sürecinde yardımcınız olacaktır!

Kiralık 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası modellerimiz ile İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli illerimize hizmetimizi hızlı bir şekilde taşıyoruz.

Otomatik hasta karyolası, manuel hasta karyolası, baklava tipi havalı yatak, boru tipi havalı yatak, 30 derece pozisyon veren havalı yatak gibi hasta bakımında özellikle yara bakımında kullanılan medikal ürünleri detaylı olarak sitemizden inceyebilirsiniz.

Havalı Yatak

Havalı yatak, bası yarası riski taşıyan hastaya konfor ve destek sağlamak üzere tasarlanır. Her havalı yatak taşınabilir, kompakt ve sessiz kontrol paneli ve hava pompa ünitesi içerir. Kontrol paneli üzerinden basınç değiştirilebilir.


Havalı Yatak
Karyola Kurulumlarımız
 Hasta Karyolası Kurulumlar
Hemen Kirala!
Hasta Karyolası Kiralama İzmir merkezimiz sizlere 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası ile hızlı ve güvenilir hizmetini sunuyor. Önemli sağlık ekipmanlarından motorlu hasta karyolaları geleneksel karyolaların çok ötesinde. Kullanım pratikliği ve güvenli dinlenme ile evlerin bakım karyolası ihtiyacını karşılıyor. Kiralık karyolanız hasta yatağınız ve serum askısınız ile geçici tedavi sürecinize katkı sağlıyor.


 hemen karyola kirala
Oksijen Konsantöratörü
Oksijen konsantratörü, oksijen tedavisinde kullanılan ve elektrikle çalışan medikal cihazlardır. Hastanız veya kendiiniz için oksijen konsantratörü satın almak veya kiralamak için Çetin Medikal uzman ekibimizden destek alabilirsiniz. Kiralık oksijen konsantratörü fiyatlarını öğrenmek için 0232 445 01 05.
Oksijen Konsantratörü
Karyola Kiralama
 İzmir kiralık hasta yatağı için tıklayınız.

Anasayfa


     Lansinoh® HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi Özellikleri

  • Sadece HPA lanolin içeren göğüs ucu kremidir.

  • Hassaslaşan göğüs uçlarını yumuşatır ve korumaya yardımcı olur.

  • Doğaldır ve hipoalerjeniktir.

  • Lansinoh’a patentli HPA teknolojisi saflaştırılmış Lanolin içerir.

  • Hiç bir koruyucu ya da katkı maddesi içermez. Katkı maddesi içermeyen meme ucu kremi olmasıyla önemlidir. 

  • Rengi- kokusu ve tadı yoktur. 

  • İngiliz Alerji Kurumu onaylıdır. 

  • Emzirmeden önce silinmesine gerek olmayan meme ucu kremidir.

Açıklama:

Göğüs ucu kremi kullanımı ile meme ucu hassasiyetini gidermek hedeflenir. Emziren annenin meme ucundaki hassasiyeti gidermek, meme ucu tahrişini engelleyerek rahatlatmak üzere buraya uygulanacak kremler etkili olabilir. Peki, emziren annenin meme ucu neden hassaslaşır, meme ucu için krem arayışında nelere dikkat etmeli ve Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kreminin özellikleri neler?

Meme Ucu Hassasiyetinin Nedenleri Nelerdir?

Emzirirken göğüs uçlarının hassaslaşması çok sık rastlanan bir durumdur. Emziren annenin göğüs ucu hassasiyetinin nedenleri şöyle listelenebilir:

  • Yanlış Emzirme

İlk defa anne olanlar için emzirme önemli bir stres kaynağıdır. Meme ucunu bebeğin ağzına vermek, yeterli sanılınır ancak bu şekilde emzirmeye çalışmak, kısa süre içinde meme ucu hassasiyetine dönüşür. Bu nedenle doğru emzirme için sağlık görevlilerinden eğitim almak, eğitici videolar izlemek önemli bir fayda sunabilir. Emzirirken göğüs ucundaki kahverengi kısmın tamamı bebeğin ağzına verilmelidir. Böylece söz konusu göğüs ucu hassasiyeti olmaz. 

  • Meme Ucunu Koruyamama

Meme ucunu temiz tutmak, nemlendirmek yani korumak önemlidir. Ancak herhangi bir nemlendirici krem bu bölgeye uygulanmaz. Zira, bebeğin ağzına temas edecek olan meme ucunda parfüm, kimyasal içermeyen bir ürünle koruma sağlamak gerekir. Bu amaçla tamamen doğal malzemeden üretilen lanolin çok etkili bir sonuç sunar. Lanolin meme ucu kremi tercihi ile meme ucunu silmeden bebeği emzirebilirsiniz. 

  • Emzirmeye Henüz Alışmamış Olmak

Emzirmek, içgüdüsel olduğu kadar öğrenilen bir şeydir de. Doğru pozisyonda bebeği tutmak, meme ucunun tamamını bebeğin ağzına verebilmek öğrenilir. Bu nedenle anne sağlık görevlisi tarafından verilen bilgileri dinlemeli. 

Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi Hakkında

Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi, sadece HPA lanolin içerir. Lansinoh HPA Lanolin, emzirme döneminde hassaslaşan göğüs uçlarını yumuşatmaya ve korumaya yardımcı olur. HPA Lanolin, tatsız, kokusuz ve renksizdir. Böylece bebek annesinin kokusunu ve anne sütünün tadını alabilir. Kokusuz meme ucu kremi arayışında da en iyi çözümü sunar. 

Emziren Anne Meme Ucu Kremi Ne Zaman Kullanılır?

Etkili sonuç için her emzirmeden sonra kullanılması önerilir. Ancak anne, ihtiyaç duyduğunda kullanarak da meme uçlarını rahatlatabilir. Emzirmeden önce silinmesine ya da temizlenmesine gerek yoktur. Bebek, herhangi bir koku ya da tat almaz. Göğüs pompası, meme ucunu doğru şekilde kavrayacak ağız yapısında olduğu için süt sağımı sonrasında kullanımı gerekmez. 

Katkı Maddesi İçermeyen Göğüs Ucu Kremi 

Emziren anne için meme ucu hassasiyeti özellikle ilk aylarda çok sık rastlanan bir durumdur. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi yanlış emzirme, bebek ve annenin acemiliği  bir araya gelince ilk aylarda yaşanan meme ucu hassasiyeti oldukça olağandır. Meme ucundaki hassasiyeti azaltmak için doğru şekilde emzirmeyi öğrenmek ve meme uçlarını korumak üzere doğal bir meme ucu kremi kullanmak önerilir. Lanolin krem, tamamen doğal bir üründür. Hiç katkı maddesi ve koruyucu madde içermez. 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Alan1
Alan2
Kargo Tercihi
Mesaj