• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/home?lang=tr
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber

 WhatsApp Sipariş Hattı
Medikal Merkez Online Ürün Sipariş
Sipariş ve Teslimat
 İzmir içi siparişler 3 saatte teslim edilir.
Hasta Karyolası Kiralama

Konforlu bakım ve tedavi sürecinin vazgeçilmezi: Hasta karyolası. Motorlu, tam otomatik hasta karyolası sizi ve hastanızı rahatlatacak, tedavi sürecinde yardımcınız olacaktır!

Kiralık 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası modellerimiz ile İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli illerimize hizmetimizi hızlı bir şekilde taşıyoruz.

Otomatik hasta karyolası, manuel hasta karyolası, baklava tipi havalı yatak, boru tipi havalı yatak, 30 derece pozisyon veren havalı yatak gibi hasta bakımında özellikle yara bakımında kullanılan medikal ürünleri detaylı olarak sitemizden inceyebilirsiniz.

Hemen Kirala!
Hasta Karyolası Kiralama İzmir merkezimiz sizlere 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası ve 4 motorlu hasta karyolası ile hızlı ve güvenilir hizmetini sunuyor. Önemli sağlık ekipmanlarından motorlu hasta karyolaları geleneksel karyolaların çok ötesinde. Kullanım pratikliği ve güvenli dinlenme ile evlerin bakım karyolası ihtiyacını karşılıyor. Kiralık karyolanız hasta yatağınız ve serum askısınız ile geçici tedavi sürecinize katkı sağlıyor.


 hemen karyola kirala
Havalı Yatak

Havalı yatak, bası yarası riski taşıyan hastaya konfor ve destek sağlamak üzere tasarlanır. Her havalı yatak taşınabilir, kompakt ve sessiz kontrol paneli ve hava pompa ünitesi içerir. Kontrol paneli üzerinden basınç değiştirilebilir.


Havalı Yatak
Karyola Kiralama
 İzmir kiralık hasta yatağı için tıklayınız.

Anasayfa


     Ağrı Bandı

   
Ürün Kodu : Med-K
Ürün Özellikleri
Kineziologie tape
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Ağrı Bantları İzmir Çetin Medikal'de!

Bel ve boyun fıtıkları ile kireçlenme gibi kas ve iskelet sistemimizin pek çok hastalığı artık ağrı bantları ile tedavi ediliyor. İlaç ve fizik tedaviye gerek kalmadan ağrıların çoğu azalıyor ya da tamamen geçiyor.

Ağrı bandı nedir, ne işe yarar?

Ağrı bantları medikalcilerde satılır ve yakı bantları gibi değildir. Kasların gerginliğini azaltır, boyunu uzatır, güçlendirir ve böylece hastanın ağrısını giderir.

Ağrı bantları hangi hastalıkların tedavisinde kullanılıyor? 

Sinir sistemi hastalıkları dediğimiz bel fıtığı, boyun fıtığı, diz ve kalçadaki kireçlenmeler yani kısaca iskelet sistemimizin tüm hastalıklarının tedavisinde kullanılıyor. Bant belli bir teknikle yapıştırılır. Kasın kasılmasını, gerginliğini azaltır. Hastanın hem ağrısı azalır, hem hareket fonksiyonları artar. Hasta günlük yaşantısında daha iyi hissediyor.

Bir çok sporcunun da bu bantları kullandığını sizler de görmüşsünüzdür.

Sporcuların tümü özellikle de atletizmle ilgilenenler bu bantları çok sık kullanıyor.

Ağrı bantları vücudun hangi bölgelerine takılır?

Tüysüz olan, ağrının ve kasın olduğu hemen hemen her bölgede uygulanıyor. Çocuklara alerjik reaksiyon ihtimali sebebiyle çok fazla uygulamak istemiyoruz. Öncelikle küçük bir bölgede denenir, özellikle sentetik ürünlere alerjisi olan insanlarda uygulanmaz.

Bant takıldıktan sonra ne kadar süre kalması gerekiyor?

Üç ile beş gün arasında kalabiliyor. Hasta bu süre içinde banyo yapabiliyor ama kese ya da lifleme yapılmamalı. Sadece kurulanırsa bir sorun olmuyor. Bu bantların yapışkan özelliği de oldukça güçlü. Sonrasında hastanın ağrısına göre üç veya beş kez tekrarlanabiliyor. Genellikle beş seanstan sonra hastanın ağrıları giderek azalıyor. Aynı anda vücudun bir çok bölgesine de uygulanabiliyor.

Herhangi bir yan etkisi var mı?

Hastanın alerjisi olmadığı sürece hiçbir sakıncası yok. Ağrı bantları, konforlu yaşama daha fazla olanak sağlıyor. Hastanın ilaç alımı azalıyor, gücü artıyor. Fizik tedavi ünitesine daha az geliyor. Bu anlamda maliyet açısından da hastaya faydası var. 

Hasta ağrı bandını kendi kendine uygulayabiliyor mu?

Hayır. Yapıştırma, germe gibi bir takım teknik uygulamaları var. Kasların başlangıç ve bitiş noktaları, yönleri, boyutu çok önemli. Takarken ve çıkarırken tekniği bilen ve eğitimli birinin yapması gerekiyor. Bunun için özel eğitimler veriliyor. Her fizik tedavi uzmanının veya fizyoterapistin bu tekniği bildiğini söyleyemeyiz.

Başarı oranı yüksek diyebilir miyiz?

Hastaların hemen hepsinden olumlu yanıt alınmaktadır. Bir kere, vücudunuzdaki bandın yapışık olduğu o bölgeyi özellikle koruyorsunuz. Hiçbir etkisi olmadığını düşünsek bile hastanın o bölgeye olan farkındalığı artıyor.

Hastanın herhangi bir hareketini engelliyor mu?

Bantların oldukça esnek bir yapısı var, bu yüzden engellemiyor. Bildiğimiz yara bantları gibi 5 santim uzunluğunda ince elastik bir bant. Arkası çekip yapıştırılır ama yapıştırma tekniği önemlidir.

Hareketten çok krem, tüy gibi bandın yapışmasını önleyecek bir durumun olmaması gerekiyor. Özellikle açık yaranın üstüne uygulanmaz. Hastanın egzaması, alerjisi varsa uygulanmaz ama onun dışında sağlıklı her deriye uygulanabilir.

Sporcular hiçbir ağrısı olmasa dahi kas güçlerini artırmak için ağrı bantlarını kullanıyorlar.

Mavi

Pambe

Yeşil

Siyah

RENKLERİ MEVCUTTUR



Çiğli'de ağrı bandı arayanları Çetin Medikal'e bekleriz.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Alan1
Alan2
Kargo Tercihi
Mesaj